Orange a anunțat azi trei schimbări în structura echipei de top management. Sunt decise de grup, parte dintr-un plan mai larg de evoluţie creat de Gervais Pellissier, deputy CEO și Executive Director al regiunii europene.

Liudmila Climoc Orange Romania

Actualul CEO, Jean-Franҫois Fallacher, își încheie mandatul și dă curs unor noi oportunități la Orange Polonia. Liudmila Climoc, în prezent CEO la Orange Moldova, vine la București în rolul de CEO al Orange România. Iar Julien Ducarroz, care deține acum poziția de Chief Commercial Officer la Orange România, va prelua funcția de CEO al Orange Moldova. Aceste schimbări vor intra in vigoare de la 1 mai 2016.

Liudmila Climoc are o experiență extinsă în domeniul telecomunicațiilor, obținută de-a lungul celor 19 ani petrecuți în această industrie. Și-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte și lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziția de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer.

ads

Sub conducerea sa, compania și-a dublat baza de clienți, la peste 2,6 milioane de clienți astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova, cu o cotă de piață de 57% din sectorul de mobil. Suporter pasionat al noilor tehnologii de comunicare și o susținătoare constantă a inovației, Liudmila a asigurat într-un mod remarcabil conducerea pe plan tehnologic și pe planul inovațiilor a Orange în Moldova, unde are în palmares 2 premiere în industrie – lansarea HD Voice și HD Voice Internațional pentru mobil, înainte ca acestea să fie adoptate la scară largă în restul Europei.