Orange deschide un nou smart store în București, al nouălea magazin cu acest concept din țară (serie începută la Cluj). Este localizat la etajul -1 al Plaza Mall, din bulevardul Timișoara nr. 26.

Orange_Smart_Store-3-compressor

Magazinul Orange are program între orele 10:00-22:00, de luni până duminică.

Orange Smart Store reconectează oamenii cu tehnologia, este un loc în care broșurile și pliantele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale. Este împărțit în zone precum „Shop” – unde pot fi găsite produsele Best Deal, dar și accesoriile, telefoanele și tabletele din oferta comercială, sau zone precum biroul „Expres”, unde clienții pot solicita informații, face sesizări, schimba SIM-ul sau prelua produsele comandate online.

În universul „Acasă” clienții pot testa serviciul Orange Home TV și dispozitive inteligente precum becuri ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicații mobile. Tot acolo pot descoperi și testa soluția Orange Smart home.

De asemenea, clienții pot să își programeze vizita în magazin în prealabil direct de acasă, din aplicația Contul meu Orange, unde au opțiunea de a verifica și stocul produselor dorite.

Oferta specială de lansare Orange smart store din Plaza Mall București, valabilă până pe 7 septembrie 2016:

– 50 euro reducere pentru toate telefoanele și tabletele Samsung 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni;
– 25 euro reducere pentru toate celelalte telefoane sau tablete 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni;
– 25% reducere la toate accesoriile;