Orange ȋşi invită clienţii să testeze cea mai extinsă rețea 4G printr-o aplicaţie interactivă ce oferă bonusuri de net și vouchere valorice. Aplicația 4G MegaHunt este bazată pe realitatea augmentată (AR) și le permite utilizatorilor să vâneze premii.

Campania se desfășoară în perioada 7 – 31 august, la nivel naţional, pe hartă fiind plasate virtual puncte în care utilizatorii pot revendica premiile oferite în joc: bonusuri de 500 MB sau 1 GB trafic de net sau unul dintre cele 5000 vouchere in valoare de 10 euro (TVA inclus). Din Contul meu Orange, aplicaţia mobilă sau versiunea pentru desktop, participanţii la campanie își pot dubla bonusul de net câștigat prin 4G MegaHunt.

Există aplicaţia 4G MegaHunt și pentru iOS.

Bonusurile de internet acumulate prin aplicaţia 4G MegaHunt au o valabilitate de 30 zile pentru utlizatorii PrePay, respectiv o lună de facturare în cazul abonaţilor. Voucherele valorice se pot folosi la achiziţia de telefoane împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament pentru o perioadă contractuală de 24 de luni sau pentru achiziţia de accesorii.