Cei de la Orange anunță un concurs legat de aniversarea Millidge și Doig, se vor acorda premii interesante. De data asta clienții Orange PrePay au șansa să câștige dorințe de pînă la 5.000 de euro.

millidge si doig

Clienții Orange care folosesc cartela sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de Millidge și Doig pe site-ul dedicat și apoi să împărtășească dorința lor. Săptămânal, timp de 6 săptămâni, va fi extrasă prin tragere la sorți o dorință câștigătoare în valoare de 5000 de euro, care va fi îndeplinită de Orange. În plus, după completarea numărului de telefon pe site, clienții PrePay vor primi lunar, până la finalul anului, o zi cu minute și mesaje naționale nelimitate.

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru îndeplinirea unei dorințe, clienții Orange PrePay sunt invitați să participe la jocul online 3D de ornare a tortului aniversar al lui Millidge și Doig. Mai mult, în perioada 15 iunie – 12 septembrie, la prima activare a unei opțiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienții primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opțiune, ce va putea fi utilizat până la finalul anului.