RCS RDS a crescut uploadul la 500Mbps pentru clienții 1Gbps, am primit și eu informația, dar azi am văzut confirmarea la Radu. Eu încă nu am trecut la 1Gbps, dar cred că pînă la finalul anului fac mutarea.

rcs-rds-upload

Sursa foto.

Cei de la RCS RDS nu au comunicat oficial această modificare, a fost descoperită și raportată de utilizatorii abonamentului de 1Gbps.

Apropo de asta, RCS RDS au rămas blocați la 1Gbps și UPC nu depășește 500Mbps și nici upload-ul de 6Mbps nu s-a modificat de trei-patru ani. Nu am testat serviciul de fibră de la Telekom sau Orange, nu ajunge în zona mea.

Dar între timp, deși acum trei ani eram lideri în Europa și în lume, între timp Japonia, Coreea și SUA trec la 2Gbps și 1 Gbps upload. Creșterea e dată de cererea tot mai mare de bandă, dar și de disponibilitatea utilizatorului de a plăti în plus pentru capacitate. Google Fiber se concurează cu Comcast, iar fiecare vine cu oferte noi. Tehnologia a evoluat. Noi am rămas cu ofertele de acum trei ani.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!