RCS RDS anunță Digi Mobil Optim Nelimitat la preț redus de 3 euro pe lună începând de mâine. Oferta este însă cu steluță și se aplică numai anumitor clienți. Așa că, atenție!
Eu v-am spus părerea mea despre Optim Nelimitat încă de la lansare. Pînă acum, RCS RDS a redus de două ori prețul. Odată cu 20%, apoi cu 40% doar-doar se va vinde mai bine. Au atras clienți, dar se pare că resimt nevoia de a reduce și mai mult prețul.


rcs rds digi mobil optim nelimitat reducere

Noul tarif de 3 euro/lună este valabil doar pentru clienții care au minim doua servicii fixe (Digi Net și Digi TV) șiminim 4 sau mai multe abonamente Optim Nelimitat contractate. Cei cu doar 3 abonamente Optim Nelimitat vor achita 3,33 euro/lună (TVA inclusă).

Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3.000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie (viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul de până la 5 GB) şi până la 200 MB/lună pentru date în roaming național, pe care îi pot utiliza gratuit.

Din ce am vorbit cu lumea, se pare că acoperirea în anumite zone s-a mai rezolvat, iar uneori chiar atingi 21Mbps cum ar trebui să fie peste tot. RCS RDS a anunțat recent că va oferi servicii 4G pe baza unei licențe contractate de la 2K Telecom sau care ar putea fi cumpărată.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!