Clienții TV ai Romtelecom se vor bucura de cea mai extinsă grilă de posturi Discovery din România. Vara asta, oficialii Romtelecom promit să ofere toate canalele de documentare, inclusiv de cel mai nou post axat pe zona de mister și suspans și disponibil în exclusivitate: ID Xtra. Posturile sunt oferite indiferent de abonamentul actual al abonatului, spun oficialii companiei.

romtelecom tv

Oferta Romtelecom TV include acum Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum și ID Xtra.

Grila de programe a Romtelecom include și conținut exclusiv pentru pasionații de sport, prin Dolce Sport care aduce, în exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series și alte competiții faimoase. Mai mult, în funcție de abonamentul deținut, clienții au la dispoziție și o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) şi documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!