Telekom a anunțat în septembrie ediţia 2016 a concursului de proiecte responsabile pe platforma teimplici.ro. Practic, ONG-urile și asociațiile pot propune diverse proiecte sustenabile pentru comunitate, în domenii precum educație, sănătate, mediu, inovație, dezvoltare sau protecție socială.
Teimplici.ro-compressor

Înscrierea proiectelor se va finaliza pe data de 30 septembrie 2016, iar organizaţiile trebuie să respecte următoarele criterii de participare:
– au experienţă de minim 1 an în domeniul în care activează;
– au cel puţin două proiecte derulate în domeniile pe care aplică, cu rezultate concrete şi cel puţin 50 de beneficiari;
– au colaborări demonstrabile cu instituţii de stat sau private în domeniul în care activează;
– pot demonstra transparenţă în raportarea rezultatelor financiare;
– sunt înfiinţate şi funcţionează legal conform legislaţiei din România.

Pentru a crește șansele de a obține finanțare, proiectul trebuie să promoveze și să integreze tehnologiile de ultimă generație și comunicații mobile, să poată fi implementate în România în 2017, sunt sustenabile, adică se pot susține financiar singure ulterior.

În urma evaluării vor fi selectate 20 de proiecte finaliste, care vor fi prezentate în faţa juriului în perioada 13-14 octombrie 2016, iar cele 10 proiecte câştigătoare alese de juriu vor fi anunţate până la data de 21 octombrie 2016. Premiile totale vor fi în valoare de până la 70.000 de Euro.

ads