Telekom Romania a anunțat azi noul portofoliu îmbunătățit de servicii mobile, care oferă o experiență 4G, mai mult trafic de date, mai multe beneficii în roaming și date securizate prin licența Norton Security Online inclusă în abonament. Noul portofoliu Business Office cuprinde opt planuri tarifare cu preţuri între 3 euro și 55 euro, fără TVA.
Telekom_Romania

Toate abonamentele din noul portofoliu oferă viteza maximă de date, în funcție de aria de acoperire, chiar și după ce traficul inclus în abonament este consumat. Mai mult, primii 250 MB peste traficul inclus în abonament sunt tarifați cu 0,01 euro/MB, iar după acest prag, clientul va fi taxat cu 0,005 euro/MB, un tarif cu 50% mai mic față de prețul standard pentru traficul de date suplimentar. De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa telefoane inteligente de ultimă generație, cu prețuri începând de la 1 leu.

Planurile de la Business Office 12 în sus beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în zona internațională 1 (rețele fixe din Europa, rețele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel) și de o licență pentru soluţia de securitate Norton Security Online care poate fi instalată pe orice dispozitiv preferat, inclusiv pe telefonul mobil.

Toate abonamentele, începând cu Business Office 31, includ 5.000 de minute lunar pentru apeluri primite și efectuate în roaming în cadrul Grupului 1 (țările UE, Elveția, Gibraltar, Islanda, Lichtenstein și Norvegia).

În funcție de tipul de abonament, clienții de business ai Telekom au incluse în ofertă până la 1500 de minute internaţionale în Zona 2 (rețele mobile din Europa), până la 9GB trafic de date național și până la 1500 de SMS-uri și 3GB de trafic de date în roaming pentru statele din Grupul 1.