Telekom lansează o ofertă de “catalog electronic” pentru digitalizarea școlilor din România. Șase instituții de învățământ sunt deja înscrise în acest proiect.
telekom-catalog-electronic

Pachetul oferit de Telekom Romania include tablete pentru profesori, internet mobil, catalog electronic, plus module educative, la prețuri accesibile, dar și acces la platforma de management educaţional Adservio.

Oferta include o tabletă Lenovo MIIX 310 cu sistem de operare Windows 10 – pentru profesori – precum şi conectivitate mobilă 4G (prin SIM) și accesul la platforma Adservio, la un preț per elev începând de la 1,99 euro pe lună, preț fără TVA. Preţul final al soluţiei pentru fiecare unitate de învăţământ se calculează în funcţie de volumul de tablete şi numărul de elevi din fiecare unitate. Suma lunară per elev se plăteşte doar 9 luni pe an, fiind excluse lunile de vacanță de vară.

Până în prezent, șase unități de învăţământ au fost deja dotate cu pachetele digitale pentru şcoli de la Telekom şi Adservio: Colegiul Naţional „A. T. Laurian” din Botoşani, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Iaşi, Grădinița și Școala Primară EUROED din Iași, Liceul Teoretic „Școala Europeană” din București, Grădinița și Școala IOANID din București, Colegiul Național „Spiru Haret” din București.

Prin intermediul acestui pachet, profesorii sunt permanent în contact cu elevii, părinții și colegii, pot posta subiecte de discuție şi primi temele elevilor direct în cont.

Profesorii pot accesa platforma educaţională Adservio de pe tableta inclusă în pachetul Telekom, iar părinţii sau elevii – de pe orice dispozitiv conectat la internet, pe baza unui user şi a unei parole, direct pe site-ul dedicat. Platforma este compatibilă cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows.