eMAG lansează un card de credit pentru cumpărături cu plata în rate fără dobândă, în plus clienții sunt recompensați cu puncte de loialitate de până la 10% din valoarea produselor vândute atât de eMAG, cât și de partenerii din Marketplace.

card de cumparaturi eMAG

Este în parteneriat cu Raiffeisen Bank, printr-un card de credit Mastercard care poate fi folosit și pentru tranzacții oriunde în lume. Clienții pot face cumpărături de la eMAG și de la partenerii din Marketplace în valoare de până la 30.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obișnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienții pot opta pentru plata integrală și pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.
În cazul în care clienții doresc să renunțe la produsul primit, aceștia au la dispoziție 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

Noul card de credit eMAG și Raiffeisen Bank este embosat, plățile online sunt făcute în condiții sporite de siguranță, deoarece cardul este înrolat în Mastercard SecureCode, iar pentru autorizarea plăților se folosește parola dinamică 3D-Secure. Informații privind disponibilul și contul de card pot fi accesate oricând prin platforma de internet banking a Raiffeisen Bank.

La o limită de credit ​de 5.367 lei folosită imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru plăți la comercianți și rambursată în 12 luni în rate lunare egale, cu o dobândă de 26% fixă pe perioada rambursării, rata lunară este 522,82 lei, valoarea totală de plată 6.273,73 lei și DAE 32,30%.