Adata a anunțat azi lansarea noii serii de carduri microSD și SD Premier ONE, respectiv produse UHS-II U3 Clasa 10 și Premier UHS-I Clasa 10. Cardurile de top sunt echipate cu tehnologie MLC Flash de înaltă calitate și ating o viteză de citire de 290MB/s și de scriere de 260MB/s. Acestea sunt disponibile cu o capacitate de până la 256GB.

Cardurile microSDXC / SDHC Premier UHS-I Clasa 10 oferă o viteză de citire consistentă de 85MB/s și sunt disponibile la capacități de până la 128GB. Toate cardurile au un interval de temperatură cuprins între -25 și 85 grade Celsius.

Proiectate și testate conform specificațiilor UHS-II U3 Clasa 10, cardurile Premier ONE SDXC ating la citire o viteză de 290MB/s și la scriere de 260MB/s. Echivalentul acestora în format microSDXC au performanțe de citire de 275MB/s și de scriere de 155MB/s. Ambele versiuni microSD și SD suportă viteze video V90 sau înregistrări video brute de 90MB/s, care reprezintă o lățime de bandă suficient de mare pentru captarea conținutului 4K, 8K și VR.

Toate cardurile Premier ONE UHS-II U3 utilizează 3D MLC Flash care suportă corectarea automată a erorilor pentru a spori integritatea datelor și trec cu brio testele de rezistență la apă, praf, șoc și teste cu raze X.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!