Adata a anunțat azi lansarea noii serii de carduri microSD și SD Premier ONE, respectiv produse UHS-II U3 Clasa 10 și Premier UHS-I Clasa 10. Cardurile de top sunt echipate cu tehnologie MLC Flash de înaltă calitate și ating o viteză de citire de 290MB/s și de scriere de 260MB/s. Acestea sunt disponibile cu o capacitate de până la 256GB.

Cardurile microSDXC / SDHC Premier UHS-I Clasa 10 oferă o viteză de citire consistentă de 85MB/s și sunt disponibile la capacități de până la 128GB. Toate cardurile au un interval de temperatură cuprins între -25 și 85 grade Celsius.

Proiectate și testate conform specificațiilor UHS-II U3 Clasa 10, cardurile Premier ONE SDXC ating la citire o viteză de 290MB/s și la scriere de 260MB/s. Echivalentul acestora în format microSDXC au performanțe de citire de 275MB/s și de scriere de 155MB/s. Ambele versiuni microSD și SD suportă viteze video V90 sau înregistrări video brute de 90MB/s, care reprezintă o lățime de bandă suficient de mare pentru captarea conținutului 4K, 8K și VR.

Toate cardurile Premier ONE UHS-II U3 utilizează 3D MLC Flash care suportă corectarea automată a erorilor pentru a spori integritatea datelor și trec cu brio testele de rezistență la apă, praf, șoc și teste cu raze X.