Utilizatorii de smartphone-uri vor putea plăti la Carrefour direct de pe smartphone, cu o aplicație realizată de Netopia, botezată Mobilpay Wallet. Cei de la Carrefour spun că va fi a fost introdus sistemul la toate magazinele din țară.

mobilPay Wallet

Serviciul a fost introdus deja în hipermarketurile și supermarketurile Carrefour din toată țara.

Deocamdată aaplicația mobilPay Wallet este disponibilă pe iOS și Android. Utilizatorul trebuie să înregistreze un card în aplicație, iar plata la Carrefour se face prin scanarea unui cod QR, afişat la casa de marcat.

În 2015, volumul plăţilor online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, s-a dublat față de anul anterior, în timp ce valoarea lor a urcat cu 400% față de 2014. Desigur, nu precizează suma totală.

Prin aplicație se poate achita taxa de pod de la Fetești, amenzi de circulație, călătorii cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca și Ploiești, dar și facturi la unele restaurante din Capitală.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!