Galaxy Buds FE au fost lansate oficial astăzi, alături de Galaxy S23 FE care nu vine oficial în Europa. Din fericire, căștile ajung și la noi. Buds FE oferă sunet superior, ANC puternic și design ergonomic extind experiența audio excelentă la mai mulți utilizatori.

Căști Samsung Galaxy Buds FE

Galaxy Buds FE oferă mai multor utilizatori experiența de sunet de vârf a Samsung din industrie. Basul său puternic oferă un sunet profund și bogat, care vă permite să vă bucurați de muzică așa cum a intenționat artistul, în timp ce anularea activă a zgomotului (ANC) și sunetul ambiental vă permit să auziți mai mult ceea ce vă place și mai puțin ceea ce nu vă place. De asemenea, formarea automată a fasciculului personalizat a sistemului avansat cu trei microfoane, împreună cu Deep Neutral Network (DNN) alimentat de AI, vă separă vocea de zgomotul de fundal nedorit pentru apeluri mai clare.

Carcasa este similară cu Galaxy Buds2 și Buds2 Pro, în timp ce căștile în site amintesc de Galaxy Buds+, model mai vechi. Au însă o zonă de control prin touch foarte lucioasă și vârfuri de cauciuc care vor veni în diferite dimensiuni.

Dispunând de cea mai lungă durată de viață a bateriei din seria Buds, Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare cu căști și un total de până la 30 de ore, inclusiv carcasa de încărcare.14 Chiar și atunci când folosesc ANC, utilizatorii pot obține până la 6 ore de redare cu căști și un total de până la 21 de ore, inclusiv carcasa. Inspirat de designul iconic și ergonomic al seriei, Galaxy Buds FE sunt concepute pentru a fi suficient de confortabile pentru a fi purtate o perioadă lungă de timp și pentru a permite o potrivire mai personalizată cu trei dimensiuni diferite de vârfuri pentru urechi și două dimensiuni diferite pentru vârfurile aripilor.

Galaxy Buds FE vor fi disponibile în două culori distincte și moderne: Graphite și White. Prețul internațional este 99 USD, deci la noi ajung pe la vreo 600 de lei.