Asbis România va distribui pe piața locală smartwatch-urile Canyon CNS-SW75 Marzipan și CNS SW74 Wildberry. Acestea dispun de un afișaj compact, cu un design colorat, inspirat de numele lor.

Canyon Wildberry este disponibil în două variante de culoare: albastru și negru, respectiv CNS-SW74BL Wildberry blue și CNS-SW74BB Wildberry black. Acesta dispune de un ecran complet tactil de 1,3 inci, o carcasă metalică durabilă, rezistentă la apă (IP67), și curea din poliuretan. Carcasa și cureaua sunt create în culori pastelate, calde, care amintesc de fructele de pădure, de unde și denumirea de Wildberry. Design-ul discret și versatil se potrivește cu ușurință oricărei ținute, indiferent dacă aceasta este una sport, casual sau formală, datorită interfețelor de ceas care se pot schimba.

Printre funcțiile acestui smartwatch se regăsesc monitorizarea pașilor și a activităților sportive, verificarea ritmului cardiac și controlul melodiilor în timpul antrenamentelor. Pe lângă monitorizarea activității fizice, acest ceas oferă prognozele meteo, optimizare pentru cele mai populare sporturi și realizarea de fotografii. O caracteristică foarte utilă în această perioadă este și monitorizarea saturației de oxigen, posibilă datorită senzorului spO2 oxygen, dar care nu poate fi echivalată sau substituită măsurătorilor efectuate cu un dispozitiv medical.

Canyon Wildberry are dimensiunile de 42mm x 37mm x 10mm și o greutate de 40 g, ceea ce îl face să fie ușor de purtat în orice circumstanțe și este compatibil cu sistemele de operare iOS 10.0+ și Android 5.0+.

Smartwatch-ul Wildberry are o autonomie de până la 20 de zile, în funcție de modul și de intensitatea utilizării, bateria având o capacitate de 170mAh. Încărcarea se efectuează utilizând cablul USB din dotare.

Canyon Marzipan

Canyon Marzipan are un set bogat de senzori și funcții, îmbrăcat într-un design minimalist ultra-subțire, având o carcasă durabilă din aluminiu rezistentă la apă (IP68) și două curele incluse, din silicon și piele, disponibile în trei culori: roz, albastru sau negru. Toate acestea fac din smartwatch-ul Marzipan un gadget cu adevărat universal pentru orice ținută, eveniment și dispoziție.

Minimalismul se vede imediat la exterior, datorită lipsei butoanelor fizice. Ecranul circular de 1,22 inci este realizat din sticlă de duritate medie clasa 6H, iar conectorii de încărcare sunt plasați pe spate. Bateria din polimer, cu o capacitate de 150 mAh, are o autonomie de 5 până la 20 de zile și se poate încărca folosind cablul USB din dotare. Canyon Marzipan are dimensiunile de 41 mm х 41 mm х 11mm și o greutate de doar 35,9 g.

Smartwatch-ul Marzipan oferă multe funcții și caracteristici, printre care monitorizarea pașilor, a somnului, prognoza meteo, control cameră foto, optimizare pentru sporturile populare, memento lipsa actvitate și opt moduri sport (mers pe jos, alergare, mers cu bicicleta, sărituri, badminton, baschet, fotbal și înot).

La fel ca în cazul smartwatch-ului Wildberry, Marzipan oferă informații despre nivelul saturației de oxigen, ritmul cardiac și poate stoca toate aceste date pe aplicația Canyon Life, compatibilă cu sistemele de operare iOS 9.0+ și Android 4.4+. Smartwatch-urile sunt distribuite de ASBIS Romania și pot fi găsite în magazinele de specialitate.