HP a lansat la CES 2023 o nouă gamă de produse care să-i ajute pe utilizatori să colaboreze și să se conecteze cu ușurință și în siguranță. Iată câteva dintre noutățile anunțate. Noul portofoliu HP Dragonfly Pro este dedicat liber-profesioniștilor și oferă: sistem audio, cameră foto și ecran tactil puternice, autonomie de o zi a bateriei și asistență și servicii disponibile 24/7. Laptopul OMEN 17 devine cel mai puternic laptop de gaming HP, cu procesorul Intel Core i9-13900HX de până la a 13-a generație și cea mai nouă placă grafică NVIDIA GeForce, care utilizează tehnologia de răcire OMEN Tempest. Laptopul OMEN este primul dispozitiv HP care dispune de taste mecanice optice, care sunt de 25 de ori mai rapide decât tastele tradiționale.

HP Dragonfly Pro

HP Dragonfly Pro

Comunitatea freelancerilor continuă să crească exponențial, iar până în 2027 freelancerii vor reprezenta mai mult de 50% din totalul forței de muncă din SUA5. De aceea, HP oferă puterea brandului său premiat Dragonfly freelancerilor care doresc experiențe superioare în viața lor hibridă. Acest grup de consumatori își dorește tehnologie cu puterea de care au nevoie pentru multitasking și sarcini grele, împreună cu suport și servicii încorporate pentru liniște sufletească.

Noul portofoliu HP Dragonfly Pro ajută la reducerea frecării în viața utilizatorilor și oferă experiențe care contează cel mai mult, inclusiv: sunet puternic, cameră și ecran tactil; durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei; asistență și servicii de concierge în direct 24/7 pentru o productivitate fără efort.

Noul HP Dragonfly Pro a fost proiectat împreună cu AMD, oferă acces printr-o singură atingere la suportul de concierge live HP 24/7 direct prin intermediul uneia dintre cele patru taste rapide ale dispozitivului. Tasta rapidă din Centrul de control permite accesul rapid la cele mai comune setări ale dispozitivului, o tastă rapidă Cameră permite unui individ să ajusteze cu ușurință setările camerei, iar a patra tastă poate fi personalizată de către individ pentru a ajuta la optimizarea fluxului de lucru sau pentru a permite o navigare simplă.

Omen 17

În timp ce industria globală a jocurilor continuă să crească, HP introduce jocurile în cloud prin OMEN Gaming Hub și este primul producător de PC-uri Windows cu o soluție integrată NVIDIA GeForce NOW.3 Această completare uriașă oferă jucătorilor de pe tot globul acces la peste 1.450 de titluri într-un serviciu de jocuri în cloud, indiferent de computerul pe care se joacă. În combinație cu posibilitatea de a accesa jocurile locale cu My Games și OMEN Optimizer, jucătorii au acces mai ușor decât oricând pentru a juca titlurile lor preferate cu o calitate și framerate mai ridicate.

Laptopul OMEN 17 se ridică la nivel pentru a deveni cel mai puternic laptop de gaming de la HP, cu adăugarea unui procesor Intel Core i9-13900HX de până la a 13-a generație și a celei mai recente plăci grafice NVIDIA® GeForce, care utilizează Tehnologia de răcire OMEN Tempest pentru jocuri de calibru desktop. Laptop-ul OMEN este primul HP care dispune de taste optice mecanice, care sunt de 25 de ori mai rapide decât tastele tradiționale, asigurându-le jucătorilor instrumentele de care au nevoie pentru a parcurge cu ușurință titlurile lor preferate acasă sau în deplasare.

Desktop-urile OMEN 40L și 45L deblochează noi niveluri de putere extremă cu procesor Intel Core i9-13900K de până la a 13-a generație și până la NVIDIA GeForce RTX 4090 pentru a permite imagini 4K fără rival și FPS-uri maxime. Pentru cei care optează pentru 45L, se vor bucura de mai mult spațiu pentru overclockarea procesorului datorită OMEN Cryo Chamber, o soluție revoluționară patentată de răcire a procesorului care găzduiește un răcitor de lichid all-in-one într-un compartiment separat deasupra carcasei. Desktop-ul OMEN 25L primește, de asemenea, un upgrade cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 13-a generație pentru a menține jocurile să ruleze mai repede ca niciodată.

Alte noutăți

Îmbunătățite de HP Presence, HP Dragonfly G4, HP EliteBook 1040 G10 și HP Elite x360 1040 G10 oferă experiențe de colaborare mai semnificative cu noile inovații intuitive de videoconferință pentru a reîncărca munca hibridă. Cele mai noi PC-uri din seria HP Dragonfly și Elite 1000 conțin 90% magneziu reciclat în carcasa carcasei, 21 5% plastice legate de ocean în carcasa difuzoarelor și conținut bio-circular, cum ar fi uleiul de gătit uzat, pentru a ajuta la reducerea emisiilor de CO2.

Îmbogățirea unui spațiu de lucru hibrid acasă sau la birou înseamnă a avea instrumentele și tehnologiile potrivite pentru a reflecta stilurile de lucru preferate. Folosind instrumentele potrivite, angajații pot aduce cea mai bună versiune a lor la locul de muncă, rezultând o productivitate mai mare și confort pe parcursul zilei de lucru. Completând ecosistemul PC, HP anunță noi monitoare, accesorii și servicii.

Cu dimensiunile afișajului care variază de la 21,5 la 44,5 inch în diagonală, monitoarele HP E-Series G5 se îmbină perfect în casă sau birou, cu un design elegant și elegant. HP E45c G5 este primul monitor curbat super ultrawide dual QHD de 45″ din lume. Două monitoare QHD de 24″ pot fi înlocuite cu un monitor cu diagonala de 44,5″ folosind noua funcție Virtual Dual Display. Toate monitoarele din această serie sunt proiectate cu materiale reciclate și regenerabile în proporție de 90%, cum ar fi zațul de cafea și aluminiul reciclat.

Folosindu-se de puterea tehnologiei audio Poly, HP introduce seria de căști wireless de calitate profesională Poly Voyager Free 60 Series.