Clonele iPhone 6 invadează piața… era de așteptat. iPhone 6 a stabilit recorduri de vânzări, deci e clar că toată lumea vrea un nou terminal de la Apple. Așa că, înainte de a căuta cel mai mic preț (sau de a apela la cel mai naiv mod de a obține un astfel de smartphone) gândiți-vă bine la riscuri și verificați site-ul oficial Apple pentru a vedea cum arată terminalele, cutia și accesoriile originale. Pentru că se vând în draci clone false de iPhone 6.  Sunt de fapt ciurucuri ieftine cu Android din China, nu vor avea nici experiența, nici aplicațiile iPhone. Și costă în realitate 50 de dolari, nu 800.  Am pus și un clip video. 

iPhone-6-Clone-02
Sau de asemenea:

iphone 6 fake

Cel mai sigur este să cumpărați iPhone 6 la operatorul telecom sau la un magazin partener oficial Apple. Pentru a fi sigur că nu plătiți 4.000 de lei pe o clonă de doi lei, evitați site-urile de anunțuri , mai ales cele cu prețuri suspect de mici.

Verificați pe site-ul Apple cum arată terminalele oficiale, cutia origianală, accesoriile originale.

Nu cumpărați iPhone 6 fără documente, fără factură, fără bon, fără chitanță, fără garanție și așa mai departe. Nu plătiți iPhone 6 în avans pentru că numai puteați de nerăbdare și sigur o să vină dacă transferi banii unui magazin necunoscut din online.

Clonele iPhone  6 au finisaje proaste, au ecranele ne-aliniate corect, au butoanele prost făcute . Interfața care seamănă cu cea de la iOS este de fapt un skin de Android, pentru că toate petardele astea din China au Android de fapt.

În Dubai au apărut clonele iPhone 6 la câteva zile după lansarea oficială, deja au confiscat autoritățile containere întregi. Ele au fost văzute pe site-urile de ecommerce chinezești încă dinainte de lansarea oficială Apple. Asta pentru că toți țeparii s-au alimentat de acolo și acum o să încerce să vi le vândă cu scoruri de la 300 la 500 de euro, “la ofertă”.

 

Atenție mare la clonele iPhone 6!

Fake iPhone 6

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!