Telekom Romania a lansat o campanie cu peste 200 de premii pentru clienții care utilizează aplicația de management a contului MyAccount Telekom, în demersul de a-i încuraja pe aceștia să utilizeze mijloacele digitale de administrare a serviciilor de telecomunicații.

Campania se desfășoară până în data de 30 septembrie 2020, iar premiile care pot fi câștigate sunt:

  • 2x iPhone X (256GB);
  • 2x televizoare Philips Ultra HD 4K cu diagonala de 108 cm;
  • 2x aspiratoare robot Xiaomi Viomi V2 PRO cu control prin telefonul mobil;
  • 200 de vouchere Germanos în valoare de 100 de lei fiecare.

Pentru a participa la tombolă, clienții Telekom Romania trebuie să se logheze în aplicația MyAccount, să își personalizeze contul și să realizeze cel puțin una dintre operațiunile următoare: să reînnoiască abonamentul, să plătească în aplicație cel puțin o factură, să reîncarce din aplicație o cartelă Telekom sau să activeze factura electronică direct din aplicația mobilă sau din platforma web MyAccount.

În aplicația mobilă MyAccount nu este doar foarte ușor pentru clienți să își creeze cont, ci este și foarte rapid. Cu 7 click-uri, utilizatorii își creează un cont personalizat, în care pot vizualiza facturile, serviciile, modifica limitele contului sau plăti facturile lunare disponibile în format electronic.

Clienții care doresc să activeze factura electronică o pot face direct din aplicația mobilă MyAccount, confirmând adresa de e-mail printr-un singur click, sau în secțiunea „MyAccount” de pe SITE. Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email și va putea fi consultată în contul MyAccount sau direct din aplicația mobilă.

Aplicația mobilă MyAccount este gratuită şi disponibilă oricărui client Telekom Romania care are acces la magazinele Google Play și App Store.