ESET lansează o întrebare pentru angajații care lucrează de acasă și oferă un premiu cool. Vă invită pe toți să îi urmăriți blogul de securitate.

UPDATE: Am făcust astăzi (5 mai) tragerea la sorți pentru concursul Eset #2. Sunt 148 de comentarii pe blog și 13 pe pagina de Facebook. Primul număr extras a fost 137. Să vedem dacă corespunde răspunsul său. Câștigătorul este : Neacsu Adrian. Felicitări! Revenim pe email cu detalii.

Înregistrarea tragerii este aici:

View post on imgur.com


Blog cu informații utile

ESET este unul dintre principalii dezvoltatori de soluții de securitate antivirus și anti-malware. Au peste 100 de milioane de utilizatori la nivel global și produse dedicate atât utilizatorilor de acasă, cât și companiilor de toate dimensiunile. Compania slovacă se mândrește cu cea mai lungă serie de premii VB100 (Virus Bulletin – UK) obținută pentru detecția malware, față de oricare alt furnizor de soluții de securitate antivirus din lume.

ESET le propune celor pasionați de fenomenul complex al protecției IT, prin intermediul blog-ului cu știri, noutăți și sfaturi, cele mai noi informații din domeniul securității cibernetice, tutoriale, tips & tricks pentru utilizatorii obișnuiți de internet, insight-uri desprinse din munca de cercetare a specialiștilor ESET, etc. Site-ul vizează atât persoanele experimentate, cât și pe cele care caută sfaturi simple pentru securizarea eficientă a datelor.

În aceste vremuri, când încă foarte mulți angajați își desfășoară activitatea de acasă, a devenit mai important ca niciodată ca aceștia să ia măsurile de protecție potrivite pentru ca datele și munca lor să rămână în siguranță. Pe blogul de securitate ESET, puteți găsi un articol cu sfaturi utile de la specialiști, pentru o experiență „work from home” cât mai sigură.

Concurs!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să lăsați un comentariu mai jos sau pe pagina de Facebook răspunzând la întrebarea:

Ce măsuri putem lua pentru o experiență work from home cât mai sigură?

Nu sunt acceptate comentarii de un cuvânt gen „Da”, „nu”, „calculator”. Nu se acceptă comentarii duble și atenție la răspunsuri: luați doar sfaturi de pe blogul ESET.

Concursul este deschis până pe 3 mai ora 23:59. Tragerea la sorți va fi pe 4 mai. Câștigătorul va fi anunțat aici și pe pagina de Facebook.

Marele premiu: