Adata Technology a a primit două premii Red Dot Design Award 2019 pentru hard disk-ul extern ultra-rezistent ADATA HD830 și modulele de memorie cu răcire hibridă XPG Spectrix RIX D80 RGB DDR4.

HDD extern Adata HD830

Adata HD830 îndeplinește standardul militar al US MIL-STD-810G 516.6 și poate supraviețui căderilor de până la 1,22 metri. O structură cu trei straturi asigură o protecție completă atât la interior cât și la exterior, incluzând o carcasă exterioară siliconică de culoare roșie sau albastră pentru absorbția șocurilor și un montaj amortizat care fixează ferm întregul ansamblu. Exteriorul dur din aluminiu al HD830 nu rezistă doar căzăturilor serioase sau a unei forțe aplicate, ci și unei greutăți de 3.000 kg presiune, aproximativ echivalentă cu greutatea combinată a cincizeci de persoane cu greutate medie.

Exteriorul robust din aluminiu al modelului HD830 are o suprafață cu textură îndrăzneață, finisaj modern și două coloane laterale robuste, care conferă HD830 aspectul unui adevărat războinic. Într-o eră a videoclipurilor 4K Ultra HD și a altor conținuturi de înaltă rezoluție, capacitatea de stocare nu poate fi niciodată în plus. HD830 acoperă nevoile utilizatorilor săi oferind o capacitate de stocare de până la 5TB.

XPG Spectrix D80 DDR4

Spectrix D80 este primul modul de memorie din lume care oferă posibilități de răcire hibridă. Modelul D80 folosește un radiator lichid aflat pe partea superioară, care beneficiază de un lichid neconductiv pentru a disipa căldura. Funcționează împreună cu un radiator de aluminiu și materiale cu conductivitate termică pe PCB pentru a oferi o răcire completă. ADATA XPG a lansat pentru prima oară un model prototip de memorie cu răcire hibridă în timpul CES 2018 din Las Vegas.

Echipat cu iluminare RGB programabilă, radiatorul lichid al D80 este captivant și se potrivește în interiorul oricărei carcase. Utilizatorii pot personaliza efectele de iluminare prin setarea modurilor, viteza pulsului, intensitatea luminii și multe altele. Controlul iluminării este intuitiv cu ajutorul aplicației XPG RGB Sync sau utilizatorii pot alege să utilizeze un software de control al iluminării RGB oferit de oricare dintre mărcile producătoare de plăci de bază.

La începutul acestui an, ADATA a anunțat overclocking-ul D80 la o frecvență de 5584 MHz, un nou record. Această realizare a fost posibilă alături de un procesor Intel Core i9-9900K și o placă de bază MSI MPG Z390I, într-o configurație cu răcire LN2. Acesta a fost primul record de frecvență înregistrat de un modul de memorie cu un procesor Intel Core i9 din a 9-a generație.