Dragoș Chivu, country manager al Nokia Siemens Networks în România, mi-a povestit despre gadgeturile de la birou, dar și despre pasiunea lui din timpul liber, fotografia. Dragoș are un Canon EOS 7D, pe care îl folsește împreună cu trei obiective (17-40mm, 70-200mm, 50mm) și o parte dintre fotografii le încarcă pe blogul său (dragos.ro).

Dragoș Chivu, Nokia Siemens Networks

Gadgeturi

Dragoș Chivu folosește un smartphone finlandez, Nokia E72, recunoaște că este clar indispensabil. „Folosesc un Nokia E72 care îmi permite să-mi sincronizez la distanță emailurile și agenda, l-am ales dupa ce am încercat multe modele pentru că este un telefon profesional robust și elegant, pe care-l pot folosi cu o singură mînă pentru majoritatea operațiilor”, povestește Dragoș. Are și car-kit în mașină și permite cu ajutorul tehnologiei Bluetooth accesul la agendă prin interfața handsfree.

Telefonul Nokia E72 este folosit și ca player de muzică, cel mai adesea în aeroport, când schimbă cursele aeriene între diverse deplasări de sevici.

Laptop

Dragoș Chivu are un laptop ultra-portabil, dar din seria ThinkPad a Lenovo. Este un model cu ecran de 12 inchi. „Mobilitatea este importantă pentru mine și din acest motiv laptopul ideal trebuie să-și facă simțită prezența doar atunci când este scos din servietă”, spune șeful diviziei locale NSN.

ads