Eset a fost din nou distins cu evaluări Top Product în ultimele teste AV-TEST Product Review and Certification atât pentru produsele sale business, cât și pentru cele consumer. Oferta de soluții business ESET pentru Windows, ESET Endpoint Security 7.3 și produsul său Windows pentru utilizatorii de acasă, ESET Internet Security 14.0, au obținut scoruri perfecte în categoriile Protecție, Utilizare și Performanță. Sună bimne “cel mai bun antivirus Windows”.
cel mai bun antivirus Windows AV-Test

Cel mai bun antivirus Windows 10

Astfel, ambele soluții au fost premiate ca Top Product în testele din noiembrie și decembrie 2020. Aceste premii reprezintă o continuare a succesului înregistrat în rapoartele din august și octombrie ale AV-TEST, în care ESET Endpoint Security 7.3 și ESET Internet Security 13.2 au primit, de asemenea, distincții Top Product.

AV-Test este o organizație de testare, independentă, de top, utilizează una dintre cele mai mari colecții de eșantioane de programe malware din lume ce ajută la crearea unui mediu de evaluare in-house foarte complex, pentru scenarii de testare foarte precise și realiste.

Testele au căutat să identifice cel mai bun software antivirus Windows, atât pentru nevoile utilizatorilor de acasă cât și pentru clienții business, toți producătorii fiind evaluați în trei categorii principale: Protecție, Utilizare și Performanță. În cadrul acestor teste de soluții anti-malware, pentru business și uz personal, soluțiile ESET au obținut un scor perfect în categoria Protecție, în care se evaluează nivelul de detecție și securitate asigurat împotriva malware-ului, inclusiv a amenințărilor web sau a celor care se propagă prin e-mail.

Soluțiile au obținut, de asemenea, un scor perfect în categoria Utilizare ce măsoară impactul soluției asupra calității utilizării PC-ului, cu indicatori precum alarme false, detecții fals-pozitive și blocarea inutilă a site-urilor web. În cele din urmă, în categoria Performanță a fost determinat impactul asupra resurselor și vitezei computerului. Atât în categoria produselor pentru uz personal cât și a celor business, soluțiile ESET au obținut din nou scorul maxim, 6 puncte din 6, o îmbunătățire față de scorul anterior (5,5) pe care soluțiile ESET l-au înregistrat în testele din august/octombrie 2020.