Eset a lansat azi o nouă generație de produse de securtitate pentru utilizatorii de acasă și platforma ESET HOME, destinată gestiunii securității dispozitivelor familiale.

Lansare ESET 2021

Lansarea NOD32, Internet Security și Smart Security

Eset a prezentat noua versiune a gamei sale de produse anti-malware pentru utilizatorii de acasă, care include soluțiile NOD32 Antivirus, Internet Security și Smart Security Premium. Utilizatorii acestor produse vor avea acum acces la platforma ESET HOME, disponibilă ca aplicație mobilă sau portal web. Ea permite administrarea securității tuturor dispozitivelor cu Windows și Android, printr-o interfață integrată și ușor de utilizat.

Pe baza raportului de analiză a amenințărilor redactat de ESET pentru primul trimestru din 2021, tendința de creștere în volum a atacurilor cibernetice se menține și anul acesta la cote înalte, în special datorită numărului de amenințări îndreptate spre angajații care lucrează de acasă. Conform cercetărilor efectuate de ESET, la nivelul utilizatorilor casnici de soluții antivirus și anti-malware, o singură persoană din familie își asumă cel mai adesea sarcinile de securitate IT pentru toti membrii. Ca atare, devine importantă existența unei soluții care să ofere un management unitar al produselor de securitate destinate uzului familial.

De asemenea, Eset a lansat LiveGuard, un modul special integrat în Smart Security Premium. Acesta oferă suplimentar un strat proactiv de protecție împotriva unor tipuri de amenințări nemaiîntâlnite. În plus, NOD32 Antivirus, Internet Security și Smart Security Premium oferă acum o protecție îmbunătățită și o serie de funcții noi pentru toți clienți.

ads

În centrul acestei oferte se află ESET HOME, o platformă de gestiune a securității nouă și îmbunătățită, care face mai ușoară administrarea securității dispozitivelor de acasă. ESET HOME le oferă utilizatorilor o monitorizare cuprinzătoare a tuturor soluțiilor ESET pe care le au instalate dintr-un singur loc. Astfel, utilizatorii au o vizibilitate completă asupra stării actuale de protecție a diferitelor dispozitive cu care se conecteaza la conturile lor digitale. Accesibilă prin intermediul portalului web și a aplicației mobile, platforma ESET HOME este proiectată cu gândul la utilizatorii de dispozitive mobile, pentru a permite gestionarea on-the-go a securității. Urmărind îndeaproape nevoile clienților săi, ESET aduce noi îmbunătățiri pe partea de protecție a tranzacțiilor bancare și de plăți, consolidând securitatea clienților care accesează portofele de criptomonede (vizate tot mai des de către hackeri) și site-urile bancare, oferind, astfel, modalități mai sigure de gestionare a acestor active.

ESET NOD32 Antivirus a fost cu această ocazie portat și pentru platforma ARM64 și este disponibil gratuit în canalul beta de testare.

Modulul de banking și protecție a plăților, disponibil cu Internet Security și Smart Security Premium va avea acum opțiunea de a rula în mod implicit, protejând orice browser acceptat, oferind astfel un nivel suplimentar de securitate. Ransomware Shield a fost consolidat cu tehnici îmbunătățite de detecție bazate pe comportament. Exploit Blocker a fost îmbunătățit pentru a acoperi tehnici dăunătoare suplimentare.

Password Manager — Funcție disponibilă cu Smart Security Premium, managerul de parole a fost complet reproiectat pentru a oferi o securitate îmbunătățită și o mai mare ușurință în utilizare. Managerul de parole este disponibil în toate browserele majore ca extensie de browser și pe dispozitivele Android și iOS ca aplicație nativă. Funcțiile noi includ suport pentru KeePass și Microsoft Authenticator.