Surse necofirmate oficial anunță un eveniment Apple în martie, cu noi produse și gadgeturi. Anul trecut pe 21 martie a fost lansarea iPhone SE, iar sursele anunțaseră acest model pe care nimeni nu îl considera prea real. Și totuși au avut dreptate.

Apple ar urma să lanseze în martie o serie iPhone 7 și 7 Plus pe roșu, precum modelul din poză. De asemenea, iPad Pro 2, dar și un iPhone SE cu o capacitate de 128GB. Informațiile date de un site japonez contrazic zvonurile de pînă acum. Se spunea că Apple nu va lansa nici iPad Pro nou, dar nici iPhone SE. E drept că nici edițiile astea nu sunt tocmai noi, ci variante îmbunătățite ale produselor anterioare.

Pe zona de tablete, Apple ar urma să anunțe modele noi cu diagonale de 7.9 inch, 9.7 inch, 10.5 inch și 12.9 inch. Se pare că vedeta va fi anul acesta modelul de 10.5 inch, o dimensiune nouă pentru Apple, iar această tabletă ar avea margini subțiri și nu mai are butonul tradițional Home, ci noua tehnologie care va veni și pe iPhone 8. De asemenea, Apple ar lansa un model cu diagonala de 9.7 inch care să fie mai ieftin decât toate celelalte de pînă acum, care să stimuleze vânzările măcar pe segmentul entry. Modelul de 7.9 inch va aduce un nou Smart Connector despre care se vorbea pe diverse bloguri acum câteva zile, iar alte modele vor avea un nou procesor, Apple A10X care va fi folosit în câteva modele pe parcursul anului, probabil la 7S dacă va fi oficial. Este un procesor mai bun decât A10 de la iPhone 7.

ads

O să vrobească și despre Apple Watch, dar se pare că nu vor lansa ceva nou, poate doar curele pentru ceas. Revin cu informații de îndată ce aflu ceva.