Mi-a plăcut foarte tare Fantastic Beasts and where to find them, un film din seria Harry Potter, sau mai bine zis un prequel – film făcut după cel original, dar care explorează o perioadă anterioară a acțiunii. Nu are el acțiunea și suspansul din primele filme, dar este bine realizat și per-total mi-a plăcut.

fantastic beasts and where to find them
Așa că aștept continuarea și din câte am înțeles vor fi mai multe epioade care vor continua seria.

Fantastic Beasts 2

Episodul doi urmează să fie lansat în 2018, spuen DigitalSpy. Vor fi patru noi episoade care continuă aventura din 1926, urmând acțiunea dinaintea ceea ce știm din Harry Potter. Probabil seria va prezenta la un moment dat și părinții lui Harry și modul în care au murit pentru a-l apăra și așa mai departe.

Eroul seriei continuă să fie Newt Scamander, care continuă să călătorească. Mă rog, în primul teaser, pare să fi depus o cerere de călătorie, iar Miniserul Magiei nu prea ar vrea să-l vadă plecat. Probabil va apărea ceva nou și îl vor lăsa. A doua imagine teaser arată lansarea cărții lui Newt privind animalele magice, enciclopedia pe care o va găsi mai târziu Harry Potter.

Data anunțată de lansare este 16.11.2018, conform contului oficial de Twitter, deci vom avea de așteptat destul pînă la următorul episod. Producătorul filmului, David Heyman, a anunțat că episoadele vor fi diferite ca atmosferă și acțiune, deci ne putem aștepta la un episod cu mai multă acțiune anul viitor.

Numele oficial al episodului pare să fie Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Vrăjitorul rău din seria asta se numește Grindelwald (Johnny Depp), apare Dumbledore în tinerețe (jucat de Jude Law) și apar primii vrăjitori malefici care ulterior vor deveni Death Eaters. Newt Scamander are un frate mai mare, iar acesta o va cunoaște pe Leta Lestrange, care l-a însoțit pe Newt în primul episod.

Se pare că Dumbledore decide să pună capăt crimelor lui Grindewald, iar pentru asta îl roagă pe Newt Scamander să îl ajute. Aiurit și la fel de naiv, Scamander acceptă fără să se gândească la pericolele la care se expune. În orice caz se separă tot mai mult vrăjitorii buni de cei răi și probabil urmează și o confruntare epică a celor două tabere. Abia aștept.