Apple a renunțat la producția de iPod, după 30 de ani.


Sursa foto: https://ro.depositphotos.com/

Adio, iPod!

Ultimul model a fost lansat în 2019, iar acesta reprezenta cel mai ieftin produs Apple care oferea sistemul de operare iOS. De acest sistem se bucurau mulți consumatori care nu voiau să achiziționeze un iPhone din cauza prețurilor mari, acesta fiind motivul pentru care iPod-ul era un produs popular și apreciat.

Vicepreședintele pe partea de Marketing de la Apple, Greg Joswiak, a declarat că este conștient de faptul că iPod-ul a reușit să stimuleze întreaga industrie muzicală prin redefinirea felului în care piesele erau descoperite, ascultate și împărtășite. Acesta a menționat faptul că experiențele muzicale au fost integrate în toate celelalte produse Apple, iar calitatea sunetelor este la cel mai înalt nivel posibil, gigantul tech fiind lider la nivel global pe segmentul respectiv.

Și iPhone 11 ar putea fi scos din producție

Dacă analizăm istoricul deciziilor lui Apple în legătură cu produsele sale, linia de iPhone 11 ar putea să dispară odată cu apariția seriei de iPhone 14. Până în prezent, Apple menținea procesul de producție a fiecărei game de iPhone timp de trei ani, indiferent de vânzările generate.

Citește continuarea pe Risco.ro.