Samsung Galaxy Note 5, unul din cele mai așteptate terminale smartphone ale anului 2015 s-ar putea lansa în vară, conform unor zvonuri apărute azi. După ce primul Note s-a lansat la Londra, în luna octombrie, apoi următoarele trei modele s-au lansat în luna septembrie, la IFA Berlin. Am fost anul trecut special să văd Note 4 și Note 4 Edge, primul model cu ecran curbat. Nu este ilogică o devansare, dar luna iulie pare cam extremă. Dar dacă Samsung o fi continuat trendul de scădere confirmat în primele trei luni, probabil că devansează lansarea Note pentru a relua avânt.

samsung galaxy note 5

Dacă preia de la Samsung Galaxy S6 Edge designul cu ecran curbat pe ambele laterale, păi Note 5 Edge devine cel mai interesant smartphone din 2015. Apoi, dacă Apple va face lansarea tot în septembrie/octombrie, Samsung are timp să facă vânzări record și să revină pe val.

Asta dacă nu cumva Note 5 sau 5 Edge vor costa 800-900 de euro, caz în care publicul va fi tot limitat.

Se pare că Samsung au redescoperit faptul că lansarea de noi modele puțin diferite nu dă rezultate. Văd că au lăsat mai moale lansările de modele A3, A5, A7 și E3, E7 sau care au mai fost anunțate. Sau le amână.

În orice caz, este de urmărit Galaxy Note 5.