După ce au anunțat că s-au epuizat stocurile și se amână lansarea Galaxy Note 7, acum iese la iveală și cauza: bateria se încinge și poate exploda. Toate modelele livrate sunt rechemate în service, global.
Samsung s-a angajat să schimbe toate terminalele Galaxy Note 7 care au fost deja vândute.

samsung-galaxy-note-7-compressor

Ceea ce părea doar un incident acum se dovedește critic pentru Samsung, valoarea companiei la bursă a scăzut cu 7 miliarde de dolari.

Problema tehnică se adaugă unei serii de articole critice care practic desființau flagshipul Samsung. Are dotările unui S7 Edge, doar stylusul SPen ca factor de diferențiere.

Eu în scurta întâlnire cu Note 7 nu am observat probleme de încălzire sau altceva. Aparent găsiți pe Youtube multe clipuri cu Galaxy Note 7 care ia foc. Iar Samsung încearcă acum să rezolv cumva situația…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!