Dacă tot se lansează pe 29 mai în Europa și există deja peste 9 milioane de pre-comenzi, atunci să detaliem și ofertele de preț pentru Samsung Galaxy SIII. Colegii de la Connect.ro au realizat deja un articol destul de amplu pe această temă.

Samsung Galaxy SIII

Citez:

Orange va oferi noul terminal semnat Samsung la preţuri începând cu 299 euro (TVA inclus), ofertă valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15 pe 2 ani.
În ceea ce priveşte Vodafone, operatorul de telefonie mobilă va vinde în exclusivitate versiunea cu 32GB a terminalului Samsung Galaxy S III, la preţuri ce încep de la suma de 279 euro împreună cu abonamentul Mega 25 şi Internet pe mobil 1GB pe 2 ani.
Cosmote nu a oferit încă detalii legate de disponibilitatea dispozitivului cu un abonament, însă a anunţat faptul că Samsung Galaxy S III va putea fi achiziţionat necodat la preţul de 2720 lei, din reţeaua magazinelor proprii şi Germanos.

Restul de oferte pe Connect.ro.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !