Cunoaștem deja majoritatea detaliilor Galaxy S7 și S7 Edge, dar oficialii companiei au grijă mereu să apară “din întâmplare” informații noi. De data asta a apărut un clip care arată că S7 va fi rezistent la apă.
galaxy s7

De asemenea, clipul pare să confirme faptul că S7 Edge va avea ecran mai mare, probabil de 5.5 inch. Sau anul acesta lansează S7 Edge Plus în același timp cu S7 Edge, anul trecut a fost o diferență de luni de zile între lansări. În orice caz, nu pare să fie cel de 5 inch sau sportiva respectivă este foarte micuță. Vedeți clipul video la final.

Aflăm totul despre Galaxy S7 și S7 Edge pe 21 februarie, la Mobile World Congress 2016. O să fiu acolo să vă scriu, ca de obicei.

Clipul a apărut pe contul Samsung Indonesia, iar în ciuda preluării lui de către presă și bloguri, clipul nu a fost retras. Cu alte cuvinte, planul este al celor de la marketing, așa cum ne-am fi așteptat. Dar reacțiile nu sunt pe-atât de intense pe cât sperau ei. Este uimitor cum un clip preluat de toată presa internațională are atât de puține vizualizări 🙂

Pe de altă parte, totul va depinde acum de preț, mai ales că au lăsat să se înțeleagă că va avea un preț mai bun.

Video