Păreri avizate:
Asociaţia Medicilor de Familie, despre vaccinul HPV: Teama a apărut din lipsă de informaţii (acest vaccin anti HPV SE FACE DE MULT în România și nu a existat nicio victimă!!). Nicăieri în lume unde se folosește vaccinul nu au fost victime. Doar nebuni care inventează și folosesc tămâia și rugăciunea pe post de tratament. 

vaccin anticancer
Foto: © Scyther5 – Dreamstime.com

O mână de hiene din media, probabil stimulate financiar de importatorii de medicamente șocați la rândul lor de faptul că tratamentul ar putea fi distribuit GRATUIT, s-au apucat să dea de pământ cu propunerea de a distribui vaccinul anticancer, Gardasil, singura speranța pentru a eradica definitiv cancerele cauzate de papiloma-virus (HPV). Acest tip de virus cauzează circa 70% din cazurile de cancer cervical și 90% dintre cele de cancer al organelor genitale la femei. ziarstii cu z mic „s-au documentat” pe Net și au citit că vaccinul a făcut „peste 20 de morți în toată lumea”. Și acum frază în engleză: Although at least 20 women who received the Gardasil vaccine have died, there is no evidence that deaths or serious outcomes were connected to the shot. Cum?

Update (august 2009) – relansarea discutiilor privind vaccinul anti-cacer este o informatie cat se poate de pozitiva.

– ce raspuns le dati oamenilor care si-au pierdut rudele din cauza cancerului? Sa nu-si vaccineze copiii?

Nu există niciun caz stabilit conform căruia vaccinul e mortal, este MAI SIGUR decât vaccinul anti-gripal. Este indispensabil pentru orice față / femeie normală la cap și, culmea, ne opunem acum salvării vieților? De ce, pentru că se propunea să fie dat gratuit? Dumnezeule, în ce lume mizerabila  trăim! Interesul poartă multe fesuri…

Cum poți face o documentare greșită intenționat, doar din prostie, sau plătit?