Zeno Electric a devenit distribuitor oficial al motocicletelor electrice Zero în România.

Zeno Electric

Motociclete electrice Zero

Automotozen SRL, companie care deține brandul Zeno Electric, a anunțat parteneriatul exclusiv cu Zero Motorcycles, începând cu luna septembrie a acestui an. Combinând caracteristici de top ale unei motociclete tradiționale cu cea mai avansată tehnologie a zilelor noastre, Zero produce motociclete electrice de înaltă performanță, eficiente, rapide și ușor de condus. Fiecare motocicletă este optimizată pentru a beneficia de sistemul electric Z-Force și folosește un cadru rigid din aluminiu special conceput pentru aeronave, pentru a minimiza greutatea vehiculului.

Motocicletele sunt disponibile în showroom-ul Zeno Electric Store situat în București pe Șoseaua Pipera nr. 55C. Pe lângă motocicletele Zero, în showroom se regăsește o gamă largă de vehicule exclusiv electrice cum ar fi: biciclete, trotinete, propulsoare subacvatice și accesorii.

După mai mult de 20 de ani de experiență în industria motocicletelor, putem spune cu mândrie că sunt puține lucruri care ne pot atrage atenția în acest domeniu, dar iată că viitorul electric este fără îndoială unul dintre ele. Ca multe alte țări Europene și România se confruntă cu problema traficului intens și cu un număr mare de mașini astfel că nevoia unei forme de transport mai simple, mai rapide și mai economice este mai mare ca niciodată. În România există deja un interes imens pentru vehiculele electrice în rândul noii generații de cetățeni urbani, lucru care se reflectă foarte clar în numărul de scutere și mașini electrice vândute în ultimii ani. Ne dorim să fim o parte importantă a acestei mișcări, să furnizăm ceea ce are nevoie această comunitate și să devenim cel mai mare dealer de vehicule electrice, cu o rețea în toate orașele importante ale României” – a declarat Dan Popescu, Co-Founder Automotozen SRL.

ads

Zero Motorcycles este următorul pas în evoluția motocicletelor. Odată ce o idee a fost concepută într-un garaj din Santa Cruz, California, Zero a devenit rapid o companie de motociclete cunoscută la nivel internațional. Rezultatul este o inovație în lumea motocicletelor, disponibilă astăzi pentru clienți. Din 2006, când au fost produse primele prototipuri, Zero i-a invitat pe motocicliști să meargă la plimbare. Unele lucruri sunt mai bine experimentate decât explicate.