GoPro Hero 11 Black a fost lansată astăzi oficial împreună cu noua versiune GoPro Hero 11 Mini. Versiunea Hero 11 Black Creator Edition este de fapt tot 11 Black plus un grip cu baterie și butoane. Vă dau mai jos câteva detalii despre fiecare dintre ele.
Update: Engadget au deja review GoPro Hero 11.

GoPro Hero 11

Designul Hero 11 este preluat de la modelul de anul trecut până la dimensiuni și culoarea neagră. Noul model Hero 11 Mini primește aceleași specificații ca și modelul mai mare într-un factor de formă mai compact (133 de grame), dar omite cele două ecrane LCD. Ai rămas cu aplicația GoPro Quik pentru majoritatea comenzilor.

GoPro Hero 11

Senzorul camerei cu dimensiunea de 1/1.9″, este același pe toate modelele din noua serie 11. A crescut la o rezoluție de 27 de megapixeli. Înregistrează culori complete pe 10 biți. Puteți înregistra la rezoluție de până la 5.3K pentru videoclipuri la 60fps sau 4K la 120fps. Noul mod de fotografiere FullFrame permite utilizatorilor să capteze conținut 8:7, în timp ce modul HyperView vă permite să înregistrați în aspectele tradiționale 16:9.

Vehicle Lights, Star Trails și Light Paint sunt noi moduri video noi pentru scenarii cu lumină scăzută. Stabilizarea software-ului HyperSmooth de la GoPro aduce acum o funcție AutoBoost care se ocupă chiar și cu cele mai tremurate dintre videoclipuri. Videoclipurile cu evidențiere automată compilează cele mai recente videoclipuri ale dvs. într-un mod ordonat. Funcția este disponibilă și pentru proprietarii de camere GoPro mai vechi prin serviciul de abonament GoPro.

GoPro Hero 11 vine cu o baterie Enduro ca standard, care era un accesoriu opțional pentru generația a 10-a Hero. Conținutul cutiei Hero 11 include, de asemenea, o cutie de transport, suporturi adezive, o cataramă de montare cu un șurub, un card SD Sandisk Extreme de 32 GB și un cablu USB-C. Camera este, de asemenea, rezistentă la apă până la 10 metri

GoPro Hero 11 Mini

Despre camera Mini s-a spus doar că are toate funcțiile lui 11 Black, dar într-un corp mai compact. Se pare că nu are ecran deloc, nici pe față, dar nici pe spate, deci va ține și bateria mai mult. Dar este o baterie de capacitate mai mică decât cea de pe Hero 11 Black.

Pare să aibă alt sistem de prindere și alte accesorii speciale, nu merge cu cele normale. Ceea ce mi se pare o greșeală strategică.

„La sfârșitul anului 2022, intenționăm să ne creștem oferta hardware de la cele două tipuri de produse pe care le avem astăzi – HERO și MAX – la patru produse distincte pentru camere”, a declarat CEO-ul Nicholas Woodman. „Și ne așteptăm să extindem acest lucru până la sfârșitul anului 2023”.

Sursa: DigitalCameraWorld