Brandul Honor s-a relansat în România, nu am reușit să ajung la eveniment. Deocamdată nu avem oficial telefoanele, vor ajunge în viitorul apropiat.

Brandul global de tehnologie Honor s-a relansat pe piața din România. Acum este o companie complet independentă de Huawei și nu are deloc restricții. Au prezentat local mai multe modele de telefoane care vor face parte din portofoliul local de produse. Noile dispozitive beneficiază de tehnologie modernă, au design special, display de calitate, camere foto și video peste așteptări.

În cadrul evenimentului, compania a prezentat cele mai noi smartphone-uri Honor printre care Honor X8, Honor Magic4 Lite și Honor Magic4 Pro.

  • modelul Honor X8 are un design elegant, ultra-subțire și ușor, un ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe puternice care depășesc așteptările consumatorului. Are camera foto de 64 de megapixeli. Honor X8 este un smartphone performant, dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 680, un procesor avansat de 6 nm, conceput pentru a oferi performanțe superioare, economisind în același timp autonomia bateriei.  Mai mult, este echipat cu Honor RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie Honor care convertește o parte din memoria flash în RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi mărită la 8GB RAM.
  • Honor Magic4 Lite – pentru o baterie de lungă durată și tehnologie inovatoare Honor SuperCharge. Are un ecran Honor FullView de 6.81 inch, care afișează 16.7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experiență cât mai imersivă de vizionare. Astfel, Honor Magic4 Lite devine partenerul ideal pentru vizionarea filmelor, răsfoirea fotografiilor sau pentru jocurile cu prietenii. Vine cu Snapdragon 695 5G, un procesor avansat de 6 nm.
  • Honor Magic4 Pro – partenerul perfect pentru gaming . Conceput pentru a optimiza performanța jocurilor, Honor aduce prima tehnologie AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X, oferind un rate de refresh foarte mari și conectivitate rapidă. Ecranul poate afișa până la 1,07 miliarde de culori și este compatibil cu DCI-P3. Are afișaj LTPO cu patru margini curbate de 6.81 inch și rame ultra-subțiri pentru o experiență de vizionare cu adevărat de calitate și un design confortabil.

Seria Honor Magic4 încorporează modurile Honor Magic-Log Movie Master și AI Film Effects. Mulțumită lor, seria Honor Magic4 oferă prima înregistrare video Log 4K pe 10 biți din industrie cu 60 de cadre pe secundă, depășind standardele anterioare din industrie.

Disponibilitatea produselor Honor la nivel local va fi anunțată ulterior.