HTC One m9, unrmătorul vârf de gamă al taiwanezilor, va fi lansat în martie, conform Bloomberg. Terminalul care se zvonea că se lansează la CES 2015, cu nume de cod Hima, va fi acompaniat anul acesta de un smartwatch. Pentru prima oară se confirmă faptul că au rezolvat problema camerei foto la acest model, ceea ce face One m9 un model foarte atractiv.

HTC - teasing pentru Mobile World Congress 2015
HTC – teasing pentru Mobile World Congress 2015

Bloomberg citează din nou surse, iar informațiile se pot dovedi din nou înșelătoare. Pe de altă parte, de multe ori s-au confirmat zvonurile privind HTC. Noul model ar urma să aibă camera Ultrapixel doar frontal, iar pe spate are o cameră foto de 20 de megapixeli, fiind astfel la nivelul principalilor săi rivali.

Ceasul inteligent, despre care se știa de anul trecut, pare a fi botezat HTC One Wear. El este realizat în parteneriat cu o companie specializată în fitness, Under Armour, care furnizează aplicația dedicată în urma unui parteneriat cu taiwanezii.

Zvonurile actuale spun că HTC va lansa produsele la Mobile World Congress 2015, eveniment la care am să merg și eu. O să vă scriu de la Barcelona ce și cum.

Cel mai tare mă distrează că HTC, care a făcut multe valuri cu Beats, a vrut apoi să impună propria tehnologie (probabil inspirată din Beats) – BoomBox. Au făcut doi ani mare tam-tam cu această tehnologie, pe care nimeni nu a înghițit-o. Acum, HTC One m9 are tehnologie de sunet Doby 🙂

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!