Huawei a lansat azi oficial în România mai multe produse, printre care noul smartphone Nova 5T, smartwatch-ul Watch GT2, și FreeBuds 3, căștile in-ear cu anularea zgomotelor. N-am ajuns la eveniment din cauza nebuniei cu Black Friday.

Huawei Nova 5T

Un nou model de smartphone mid-range bine dotat, Nova 5T este printre ultimele modele care a prins serviciile Google. Are procesorul de top de la Mate 20 / P30 Pro, respectiv Kirin 980, un procesor foarte puternic și performant, dar vine cu Android 9. Are o super-cameră foto, senzor principal de de 48 de megapixlei, senzor ultra-wide de 16 megapixeli, cameră macro de 2 megapixeli și un senzor de adâncime de câmp de 2 megapixeli. Camera frontală pentru selfie este de 32 de megapixeli.

Huawei Nova 5T este disponibil în magazinele partenerilor Huawei la prețul recomandat de 1.699 lei, iar începând cu ianuarie 2020 se va putea achiziționa și din Huawei Experience Store Băneasa.

Ceasul smart Watch GT 2 este un accesoriu obligatoriu pentru toți pasionații de sport. De exemplu, poate face diferența între înot în bazin și în ape deschise și poate urmări stilul de înot, numărul de mișcări ritmice, SWOLF-ul, distanța, timpul, caloriile și viteza, înregistrând toate datele. Folosit în aer liber, smartwatch-ul oferă date incredibil de precise cum ar fi altitudinea, barometrul, direcțiile (folosind busola) și o redare 3D a oricărui traseu, dispozitivele fiind astfel ideale pentru drumeții și trail running.

Acesta le oferă utilizatorilor informații despre starea fizică pe tot parcursul zilei, pentru a-i ajuta să dezvolte obiceiuri și stiluri de viață sănătoase. Utilizatorii primesc informații despre numărul zilnic de pași, caloriile consumate și de câte ori se ridică în picioare într-o zi. Modelul de 46 mm are o durată de viață a bateriei de 30 de ore în modul sport cu GPS, în timp modelul de 42 mm ajunge la 15 ore. Watch GT2 este disponibil atât în Huawei Experience Store Băneasa și în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, cât și în magazinele partenerilor oficiali din România, la prețul de 1099 lei.

Căștile FreeBuds 3 oferă utilizatorului o experiență audio bună cu un design nou. Au primul sistem pe chip (SoC) Bluetooth 5.1 în mod dublu BT/BLE certificat, tehnologia de transmitere pe două canale Isochronous și un proces audio de 356 Mhz, astfel că asigură o conexiune Bluetooth stabilă și rapidă, precum și o sincronizare audio și video exactă. Jocurile sunt mai palpitante, iar filmele devin o experienţă imersivă. Tehnologia de control activ al zgomotului (ANC), combinată cu un procesor audio de clasă asigură o reducere precisă a zgomotului ambiental care se autooptimizează în timp real, captând și anulând zgomotul de fundal pe măsură ce acestea se modifică. Indiferent dacă utilizatorul se află într-un metrou aglomerat sau într-un restaurant zgomotos, acesta se poate bucura în continuare de un sunet clar pentru muzica pe care o ascultă.

FreeBuds3 vor fi disponibile în curând în magazinele proprii Huawei și în cele ale partenerilor autorizați din România.