Huawei lansează la MWC 2018 și două tablete, MediaPad M5, una de 10.8 inch și una de 8.4 inch. Deși piața tabletelor este în continuare în scădere, se caută produse noi. Au lucrat la design, amteriale premium, procesoare de performanță.

Ecranele au rezoluție 2560×1600 pixeli, IPS cu densitate foarte mare, cu o tehnologie proprie ClariVu pentru îmbunătățirea imaginilor. Există modul Eye Care, care protejează ochii când citiți. Are de asemenea patru boxe integrate și un sistem inteligent de sunet Harman Kardon, cu rezoluție crescută HiRes Audio.

Autonomia este de 12-16 ore și de asemenea au tehnologie Quick Charge pentru încpărcarea rapidă. Includ tehnologie 4G LTE pentru conectarea rapidă la internet. Tabletele au mod de gaming special să vă bucurați de jocurile favorite.

ads

MediaPad M5 Pro

Este varianta pentru companii a tabletei, arată la fel la exterior, dar în interior sunt modificări. Au și un stilus digital pentru a lucra cu tabletele, botezat M-Pen. Au o husă cu tastatură și touchpad, iar interfața este cea de desktop folosită și la Huawei Mate 10, puteți lucra ca pe un computer. Sunt multe tehnologii și aplicații pentru M-Pen. Au prezentat și o editare foto și PowerPoint cu ajutorul creionului digital.

Procesoarele sunt probabil HiSilicon Kirin, dar nu au precizat care. Platforma folosit este de Android 8.0 Oreo. Deocamdată nu am mai multe detalii privind detaliile tehnice. Prețurile pentru tablete încep de la 399 euro pînă spre 900 de euro în funcție de dotări.