Deși era tabletelor pare să se fi încheiat, există un mic grup de consumatori care doresc și tablete noi din când în când. Eu personal n-am mai folosit de vreo doi ani, chiar și filmele le văd pe smartphone dacă nu vreau să fiu pe laptop. Dar repet, sunt unii care preferă tableta și uneori poate că îi înțeleg. Așa că există în continuare producători care lansează și tablete noi.

Huawei Mediapad m5

Producătorul chinez Huawei a anunțat recent disponibilitatea pe piața din România a noii tablete Huawei MediaPad M5, o tabletă destinată în special pasionaților de divertisment. Proiectată ergonomic și având un ecran protejat de sticlă 2.5D, cu o diagonală de 10,8 inch și o calitate foarte bună a imaginii datorită rezoluției 2K, Huawei M5 dispune de patru difuzoare Harman Kardon, pentru o experiență multimedia foarte bună.

Mai mult, tehnologia proprietară Huawei Histen oferă un sunet 3D imersiv prin intermediul difuzoarelor și oferă suport Hi-Res complet pentru o calitate a sunetului excepțională. Tehnologia Huawei ClariVu folosește algoritmi inteligenți pentru ajustarea cadrelor sau tonurilor neclare în raport de contrast pentru a oferi o experiență mai bună de vizionare.

ads

Tableta integrează și Modul Eye Comfort, care reduce lumina albastră dăunătoare pentru a facilita ușurința în citire, iar display-ul acesteia se ajustează automat la temperatura și culoarea luminii în mediul înconjurător.

“Românii iubesc muzica, filmele și, în general, conținutul video livrat pe dispozitivele mobile, așa cum o arată toate studiile de piață din momentul actual. Așa că era natural să venim în întâmpinarea dorințelor lor cu un produs premium, care să le ofere o experiență multimedia peste așteptări: noua tabletă Huawei MediaPad M5 reprezintă întruchiparea inovațiilor Huawei în materie de sunet și ecran și, totodată, un etalon al eleganței în tehnologie“,

a declarat Zachary Jianglinchao, director of Romania Huawei Consumer Business Group.

În plus, utilizatorii se vor bucura de divertisment și jocuri pentru ore întregi datorită bateriei de 7500 mAh (TYP) și a tehnologiei Smart Power-Saving. Noua tabletă Huawei M5 este disponibilă în magazinele de retail, la un preț recomandat de 1.699 lei.