Huawei a prezentat azi noile telefoane din seria Nova 8i și Nova 9. Începând de astăzi, Huawei nova 8i este deja în magazine, iar Huawei nova 9 este disponibil pentru precomandă.

huawei nova 9

Huawei a prezentat astăzi primele două telefoane din seria Nova: vârful de gamă Huawei nova 9 și Huawei nova 8i. Noile telefoane au un design special, au camere foto avansate, dotări tehnice bune și preț accesibil. Din păcate nu au rezolvat cu Google și serviciile GMS. Telefoanele vin cu Harmony OS 2.0.

Până pe 31 octombrie, ambele telefoane dispun de o ofertă bundle alături de dispozitive audio. Utilizatorii care au deja un ID Huawei, beneficiază de o garanție suplimentară de protecție a ecranului timp de 12 luni pentru telefoanele din seria Nova achiziționate din magazinul online al companiei sau din rețelele partenere.

Huawei Nova 9

Vârful de gamă Huawei nova 9 este disponibil pentru precomandă în perioada 21-31 octombrie, alături de o pereche de căști Huawei FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei.Vine în două variante de culori: Starry Blue și negru. Pentru a beneficia de extra garanția de 12 luni de protecție a ecranului pentru oricare dintre noile smartphone-uri lansate, nova 9 sau nova 8i, utilizatorii trebuie sa dețină un ID Huawei la data de 21 octombrie. Aceștia trebuie să se logheze în aplicația MyHuawei, de unde pot revendica opțiunea de extra garanție.

Sistemul Ultra Vision Camera System include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision. Apoi vine o cameră cu unghi ultra-Wide de 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro. Utilizând modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, utilizatorul poate avea parte de poze la o calitate excelentă, luminoase, dar nu supraexpuse, ale imaginilor realizate în lumină scăzută.

Huawei nova 9 oferă filmare 4K, cu funcții precum înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video. Prin urmare, nova 9 permite surprinderea momentelor remarcabile atât prin fotografii, cât și video, chiar și pe timp de noapte.

Huawei nova 9 include o baterie de 4300 mAh. Este nevoie de doar 15 minute pentru a încărca bateria la 53 la sută, și 38 de minute pentru o încărcare completă, datorită suportului 66W Huawei SuperCharge. Procesorul mobil este Snapdragon 778G 4G pe 6nm.

HUAWEI nova 8i

Huawei nova 8i

Huawei nova 8i are un ecran de 6,67 inch, Huawei Edgeless Display (LCD). REzoluția este FHD+, 2376×1080 pixeli, suportă gama de culori DCI-P3 . Continuând moștenirea camerelor Huawei, noul nova 8i are un senzor de 1/1.7 inch, cu rezoluție de 64MP. Camera cu unghi ultra-Wide 120° permite utilizatorilor să surprindă mai mult conținut în fiecare fotografie. În timp ce cu camera Macro poate fi realizată o fotografie de aproape la detalii fine, la o distanță de doar 4 cm față de obiectiv.

Huawei nova 8i vine cu funcția Super Night Shot 2.0, astfel încât utilizatorii pot realiza fotografii deosebite cu ușurință în timp ce merg pe jos pe străzile colorate ale orașului.

Huawei nova 8i aduce 66W Huawei SuperCharge și o baterie mare de 4300mAh. Procesorul este Snapdragon 662.

Prețul pentru Huawei Nova 8i este de 1.499 lei.