Noul flagship al companiei chineze, Huawei P10 este disponibil oficial în magazinele din România, atât la operatori, cât și la retailerii GSM. La eMAG are un preț de 2.599,99 lei.

Huawei P10 este disponibil la nivel național, în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice.
Pîmp acum a fost o perioadă de pre-comandă.
Huawei P10 va fi disponibil în primul val din România în două variante de culoare: Graphite Black și Mystic Silver, la un preț recomandat de 2.599 RON.

Dacă aveți timp să citiți review-ul, este un telefon bun, iar datorită prețului este favorit în fața multor nume grele din industrie. Ca performanțe este apropiat de modelele de top, dar prețul bate spre 50%. Desigur, putem spune că e subvenționat, că așa fac cotă de piață. Toate sunt strategii. Cert este că dai 50% din prețul unui flagship și ai un telefon foarte bun.

Personal mi-a plăcut foarte mult Huawei P9, iar acum dacă e să-l cumperi costă 2.800 de lei, deci au făcut ceva efort pentru a reduce prețul P10.

Pentru cei care nu vor tehnologii de top, ci doar un preț bun, există întotdeauna variantele P10 Lite (care urmează să fie lansat), P9 Lite 2017 (care tocmai a fost lansat) sau P9 Lite original, din 2016.