Huawei P60 Pro va fi lansat oficial în Europa în luna mai, în cadrul unui eveniment la Berlin. Telefonul care continuă seria flagship-urilor companiei este așteptat să fie o nouă surpriză pe partea foto. Dar am putea vedea și multe alte surprize pe zona de hardware.

Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro

Ce spune compania, oficial:

HUAWEI nu se oprește deloc din planul său de a inova continuu. Astăzi, gigantul tehnologic a prezentat în China o serie de noi produse high-end, de la smartphone-uri și ceasuri inteligente la laptopuri și căști. Toate aceste noi flagship-uri HUAWEI vin în curând în Europa și vor fi prezentate oficial la Munchen, pe 9 mai.

Compania a prezentat astăzi oficial și modelul flagship Huawei P60 Pro. A fost prezentat drept noul flagship în materie de fotografie și cel mai avansat telefon în această direcție. Va veni cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 fără modemuri 5G, o cameră cu un senzor principal Sony IMX888 de 50 de megapixeli și un obiectiv cu deschidere variabilă de F / 1.4-4.0. Va primi și un modul de zoom optic. Acesta va include un senzor OmniVision OV64B de 64 de megapixeli și o lentilă care oferă zoom optic de 3,5x.

Comunicatul oficial confirmă și lansarea Huawei Mate X3. Noul flagship pliabil include toate noile tehnologii avansate într-un corp extrem de subțire, ultra-ușor și super-durabil. Cu acest nou model, HUAWEI își marchează poziția de lider în domeniul pliabilelor.

Prezentarea noilor dispozitive nu ar fi completă fără noi smartwatch-uri avansate. HUAWEI WATCH Ultimate este vârful de gamă al categoriei de ceasuri inteligente HUAWEI, creat pentru exploratorii care caută în mod constant să se întreacă pe sine, păstrând în același timp aspectul luxos și stilul invidiat de mulți. Acesta stabilește un nou standard pentru ceasurile inteligente de pe piață, cu o mulțime de caracteristici, design high-end și materiale de top utilizate pentru a construi această capodoperă. De asemenea, în afară de ultra-flagship-ul WATCH Ultimate, portofoliul de wearables al HUAWEI va vedea și un nou smartwatch avansat cu eSIM care va fi lansat mai târziu în cursul anului.

Tot astăzi HUAWEI a prezentat și noul HUAWEI MateBook X Pro – un laptop ușor ultra-subțire care combină estetica, inovațiile și inteligența într-unul singur și oferă o formă mobilă incredibil de ușoară și convenabilă. În timp ce pasionații de wearables și muzică se vor bucura de noile căști HUAWEI FreeBuds 5, cu un accent puternic pe designul perfect și calitatea sunetului.

Toate noile produse emblematice ale HUAWEI vor fi disponibile pe piețele europene. WATCH Ultimate va fi primul produs care va fi scos la vânzare începând cu data de 3 aprilie, urmat îndeaproape de HUAWEI FreeBuds 5.