Seria idei de cadouri revine anul acesta cu seria de tablet Archos, care se lansează în România la preț foarte bun. Tableta este cadoul ideal pentru cei mici, dar și pentru cei care încă au telefoane cu ecran mic și au nevoie de display mare pentru aplicații și jocuri din Google Play.

tablete ARCHOS_Access_70_pret lei-

Tabletele Android Archos Access 70 și ARCHOS Access 101 sunt disponibile în rețeaua de magazine Carrefour și în mediul online. Archos își anunță azi oficial prezența în România prin lansarea noilor modele de tablete din gama Access. Sunt modele cu display de 7, respectiv 10.1 inch.

Ambele tablete dispun de procesor Quad Core la 1.3 GHz și 1 GB memorie RAM, alături de GPU ARM Mali 400, care poate rula fișiere video de 1080p. Dispozitivele Archos Access 70 și 101 sunt ideale pentru vizionarea filmelor sau navigarea pe internet în timpul deplasărilor, datorită ecranului cu diagonala de 7, respectiv 10.1 inchi și rezoluție 1024×600. Tabletele din gama Access dispun, de asemenea, de tehnologie 3G care garantează viteze rapide de transmisie a datelor pentru orice acțiune ce necesită o conexiune la internet, indiferent de locul în care se află utilizatorul. Dispozitivele funcționează pe sistemul de operare Android 7.0 Nougat, pentru o experiența imbunătățită în utilizare și acces la peste 1,4 milioane de aplicații și jocuri, disponibile în Google Play Store.

În ceea ce privește realizarea fotografiilor, atât tableta Archos Access 70, cât și modelul Archos Access 101, dispun de o cameră principală de 2 megapixeli, pentru imortalizarea momentelor importante. Modelul de 7 inchi are în dotare o cameră secundară VGA, iar cel de 10.1 inchi o cameră secundară de 0.3 megapixeli, permițând astfel comunicarea video cu persoanele aflate în orice locație. Tableta ARCHOS Access 70 vine cu un acumulator standard de 2500 mAh, pe când ARCHOS Access 101 dispune de o baterie Litiu-Ion cu o capacitate de 4700 mAh.

Producătorul francez Archos este prezent pe piața din România și cu o gamă largă de telefoane mobile dual-sim, printre care modelele Archos 50F Neon, 50F Helium, 50F Titanium, 55B Platinum, 55 Core și Archos 55 Diamond Selfie. Sunt disponibile la preț bun în România.