Deja știm aproape totul despre iPhone 8, dar apar noi imagini, mult mai interesante. Sigur, sunt realizate tot pe computer, dar noul design este atât de interesant încât fanii discută deja numai despre asta.

iPhone 8 render

Click pe imagini pentru mărire!

iPhone 8, modelul aniversar Apple, a făcut să curgă tone de cerneală imediat după lansarea iPhone 7 și 7 Plus. Deși este logic ca firma americană să lanseze modelele noi precum i7S și i7S Plus, totuși aniversarea de zece ani de la lansarea primului iPhone i-a făcut pe entuziaștii tehnologiei să viseze frumos. Să nu uităm că acum câțiva ani se anunțase exact la fel că Apple va lansa un telefon cu ecran Edge. După ce toată lumea a prezentat detaliile tehnice și denumirea, Apple a lansat un model obișnuit, chiar generația S. Toată presa s-a inflamat că Apple va da faliment și așa mai departe. Dar compania a continuat să facă vânzări record.

Anul acesta toată lumea a scris despre iPhone 8. Dacă Apple nu lansează niciun model aniversar, dar va lansa iPhone 7S și iPhone 7S Plus, exact la fel ca modelele anterioare, dar cu actualizări software și hardware, oamenii vor spune că Apple dă faliment. Nu, Apple vinde vise frumoase.

Imaginile cu iPhone 8 sunt realizate de vreun designer, entuziast Apple, care a citit toate zvonurile de pe internet și a adaptat desenul. Se vede ecranul mare, cu margini subțiri, la care visează fanii Apple. Se vede camera foto duală poziționată altfel decât la iPhone 7 Plus. Se vede și camera frontală 3D, de fapt pare să fie cameră duală și pe față. Aduce un pic cu imaginile de prezentare de la LG G6, chiar cred că s-a inspirat de acolo. De altfel, ecranul iPhone 8 ar urma să fie OLED, probabil produs de LG.

Sunt prezentate și diverse funcții din iOS 11, următoarea variantă a sistemului de operare, care acum este în teste. Cum spuneam, este realist, dar asta dacă Apple va lansa un iPhone 8. Sigur, eu sper să-și onoreze aniversarea. Dar nu este deloc exclus să nu lanseze nimic.

Mai multe imagini de pe BGR: