Intel a prezentat la CES 2016 mai multe tehnologii noi și dispozitive smart realizate în parteneriat cu alte companii din domeniu. În prim-plan tehnologia pentru fitness și sănătate, dar și soluții creative pentru muzică, artă, robotică șii altele asemenea.

Intel Curie, informatii despre performanta

Intel a expus planurile de a lucra cu ESPN (cel mai mare canal TV sportiv) şi Red Bull Media House pentru a proiecta soluții care au la bază tehnologia pentru a ajuta sportivii. De asemenea, compania va colabora cu New Balance și Oakley pentru a personaliza și îmbunătăți instrumentele pe care oamenii le folosesc pentru a fi mai activi.

Șeful Intel a anunțat și un parteneriat multiannual cu The Recording Academy, iar primul artist care va colabora cu Intel este Lady Gaga.

ads

Ochelari Radar Pace

Producătorul de ochelari Oakley și Intel au prezentat pentru prima dată “Radar Pace” – ochelari inteligenți care dispun de un sistem de antrenament în timp real, activat de voce. Proiectați cu Intel Innovation și realizați cu design-ul și materialele de înaltă calitate Oakley, ochelarii inteligenți sunt creați pentru a oferi alergătorilor, cicliștilor și sportivilor feedback și analiză pe loc, contribuind la urmărirea progresului și la îmbunătățirea performanței în timp real.

Mai sunt și alte anunțuri, o să revin pe tema asta.