Orange România organizează în luna aprilie ateliere digitale pentru copiii cu vârste între 10 și 13 ani, în cadrul programului național “Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
Internet sigur pentru copii in cadrul Scoala Altfel

Astfel, în perioada 18-22 aprilie, în București, Cluj și Iași, vor fi o serie de workshopuri interactive susținute de traineri specializați de la Salvați Copiii, iar cei mici vor învăța cum pot accesa instrumentele digitale și care sunt oportunitățile de dezvoltare pe care le ofera universul online.

Internetul ocupă în prezent un loc important în viața copiilor, iar evoluția digitală aduce cu sine, pe lângă numeroase beneficii, și potențiale riscuri. Prin programul conceput, Orange își propune accesul la informare a peste 700 de elevi din toată țara despre importanța siguranței în mediul online și despre resursele digitale pe care aceștia le pot folosi în procesul de învățare.

Atelierele vor fi organizate zilnic, pe parcursul întregii săptămâni, la Impact Hub București, Hub Cluj și Țara Minunilor din Iași. Participarea este gratuită, iar la un atelier pot fi înscrise clase de maxim 25 de copii.

Înscrierea se poate face până pe 8 aprilie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro.