Cu un comentariu la acest articol puteți câștiga o invitație dublă la Fantastic Beasts: Crimes of Gridelwald dacă răspundeți corect la întrebare.

Din 16 noiembrie, viitorul se va schimba pentru totdeauna! Între lumile vrăjitorească și nevrajitorească a fost pace de peste un secol. Acum, Gellert Grindelwald vrea să vadă acea pace distrusă și să stăpânească omenirea. Primul Lord Întunecat se va ridica. Sigurul care îl poate opri este pașnicul Newt Salamanda, care îi are alături de el în misiunea nebunească pe Dumbledore, Jacob, Tina, Queenie și ale sale animale fantastice.

Răspunde în comentariu la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la Fantastic Beasts: Crimes of Gridelwald.

Invitațiile sunt valabile doar la Cinema Movieplex din București. Câstigatorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioadă de valabilitate a invitației.

Întrebarea de concurs:

În Animale Fantastice Crimele lui Grindelwald, cine interpretează celebrul personaj Dumbledore în tinerețe?

a) Johnny Depp

b) Jude Law

c) Eddie Redmayne

Concursul are loc pînă pe 26 noiembrie, ora 23:59. Cine nu răspunde la e-mail în 24 de ore pierde invitația.

O producție Warner Bros. Pictures, „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” este cea de-a doua parte din seria celor cinci aventuri din Lumea Vrăjitorească, imaginată de J.K. Rowling. Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law și Johnny Depp, filmul are premieră din 16 noiembrie în toată țara. O producție Warner Bros. Pictures distribuită de Vertical Entertainment. Trăiește magia în 3D, IMAX 3D și 4DX!

UPDATE 1: nu las comentariile deschise ca să nu vă copiați. Le aprob săptămâna viitoare.