iPhone 12 va fi disponibil în România în toate cele patru variante, dar precomanda începe din 6 noiembrie și livrarea modelelor începe din 13 noiembrie. Așa este și la eMAG, iStyle, dar și la operatorii de telefonie mobilă. Doar firmele care aduc cu sacoșa oferă precomenzi mai devreme.

precomanda livrare iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 în România

Primul anunț oficial vine de la Vodafone România. Operatorul va oferi noile modele iPhone 12, inclusiv iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 și iPhone 12 mini. Cu un design frumos și complet nou, modelele iPhone 12 dispun de sisteme de camere noi de neegalat, de ecrane Super Retina XDR edge-to-edge pentru o experiență de vizionare mai captivantă, de cea mai nouă inovație în ceea ce privește rezistența dispozitivului dotat cu protecție Ceramic Shield și de procesor A14 Bionic proiectat de Apple – cel mai rapid procesor dintr-un smartphone.

Clienții vor putea comanda iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 și iPhone 12 mini începând cu 6 noiembrie, acestea fiind disponibile din 13 noiembrie.

Alte informații

Paginile modelelor iPhone 12 sunt active și la iStyle, dar cu aceleași informații: precomandă de pe 6 noiembrie și livrare din 13 noiembire. eMAG a anunțat că startul programului de precomandă se dă pe 6 noiembrie, iar livrările încep din 13 noiembrie. Aceeași informație apare și pe site-ul Altex România. Sung convins că la QuickMobile, Cel sau alte firme care aduc telefoane pe sub mână probabil nu sunt precizate toate detaliile.

Spre comparație, pe Amazon.de se poate comanda deja iPhone 12 la €876.30, iar iPhone 12 Pro de la 1.120 euro, dar livrarea este estimată după 16 noiembrie și posibil să ajungă și pe 7 decembrie. Deci nu sunt toate lucrurile tocmai puse la punct.

Mă aștept ca zilele următoare să facă anunțuri similare și ceilalți operatori telecom și retaileri GSM, partenerii Apple tradiționali și ceilalți. Dar nu cred că vede cineva iPhone înainte de 13 noiembrie. Doar dacă sunteți deja în alte țări europene și îl luați din magazin de-acolo.

Despre preț vedeți pe Mobilissimo.