iPhone XR vine la preț mai bun în România comparat cu fratele său mai mare. Este produsul pe care Apple îl consideră mid-range, dar rămâne destul de scump și el. Am scris despre el la lansarea oficială, dar am să vă mai reiau principalele informații.

Prețul iPhone XR în România

Astăzi scriam la review-ul XS Max care o să fie gata în curând, când am observat online că iPhone XR vine în România și am aflat primele prețuri. De exemplu, în magazinul iStyle, partener Apple în România, prețul pentru iPhone XR de 64 GB este 4.099 lei. Pentru modelul de 128GB prețul iPhone XR este de 4.399 lei, iar pentru varianta de 512GB prețul în România este de 4.899 lei.

Am căutat prețul iPhone XR și pe alte site-uri, de exemplu am găsit în magazinul online al Orange. Aici nu sunt detaliate acum prețurile, dar am să o verific. La fel, apărea la unul dintre dealerii listați în eMag Marketplace, dar nu era încă disponibil și era fără preț.

Ulterior, am găsit o pagină similară la Altex, te înregistrezi acolo și vei afla prețul iPhone XR când vine în România.

Niciuna din pagini nu prezintă data la care va fi livrat iPhone XR, dacă țin bine minte el are precomanda oficial 19-26 octombrie, iar apoi va fi livrat. Nu știm dacă ajunge din prima zi la noi sau va mai dura ceva timp. La Vodafone sau Telekom nu am găsit informații despre XR.

Modelul mai accesibil are un ecran de 6.1 inch IPS LCD, este mai mare decât iPhone XS, dar mai mic decât XS Max, așa că este perfect pentru utilizarea de zi cu zi. La partea de hardware este la fel ca iPhone XS, doar că are 3GB de RAM în loc de 4GB de RAM, o diferență ignorabilă. Procesorul e puternic, stocare similară, camere foto similare, cu mențiunea că pe spate are doar un senzor / lentilă și nu sistem dual. Pe de altă pare, are bateria mai mare decât iPhone XS, respectiv 2942 mAh versus 2.658 mAh. Deci sigur o autonomie mai bună, iar diferențele sunt mici.

Este de asemenea cel mai colorat model de la Apple, după cum vedeți în poză sunt câteva modele care arată excepțional. Actualizez acest articol imediat ce găsesc și alte oferte de preț.