M-am jucat cateva zile cu playerul de muzica digitala iPod Touch, varianta identica cu iPhone, dar fara telefon mobil. Ce pot sa spun este ca m-a incantat atat finisajul lui metalic, solid, cat si modul de operare intuitiv si interesant. Calitatea sunetului ramane principalul atu al iPod in fata concurentilor din China si alte state in curs de dezvoltare. Castile nu imi plac in mod deosebit, eu fiind fan al castilor-dop de la Sony Ericsson. Dar in boxele speciale pentru iPod de la Logitech se aude mai mult decat perfect. Singura problema, care am descoperit ca este comuna atat playerului cat si telefonului mobil, este controlul volumului greu de identificat (dubluclick pe butonul principal cand ecranul e blocat). In rest a fost super si il recomand tuturor iubitorilor de muzica, mai ales ca are 8GB de memorie, suficient pentru toata muzica pe care o am eu pe hard-disc.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.