HP a anunțat azi “cea mai mare lansare a sa” la târgul anual de tehnologie CES 2022. Au prezentat noi dispozitive și soluții concepute pentru a îmbunătăți experiențele de colaborare și de creație, astfel încât oamenii să poată lucra și crea oriunde s-ar afla.
HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise

HP și-a extins portofoliul de dispozitive Elite Dragonfly, răspunzând nevoii clienților de dispozitive mobile premium, necesare pentru stilul de muncă hibrid. Aceste dispozitive susțin strategia de sustenabilitate, încorporând magneziu și aluminiu reciclat, dar și plastic recuperat din apropierea oceanelor.

HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise (foto sus) este prezentat ca fiind “cel mai avansat Chromebook pentru business din lume”. Dispune de soluțiile HP Presence, dispozitivul dispune de o cameră de 5MP. Aceasta are funcții îmbunătățite de iluminare pentru discuții video de înaltă calitate și patru difuzoare reglate cu Audio by Bang & Olufsen. De asemenea, utilizatorii pot lua notițe și împărtăși idei când se află în mișcare cu un pen magnetic opțional care se încarcă fără fir și se prinde pe partea laterală a dispozitivului.

HP Elite Dragonfly G3

HP Elite Dragonfly G3 (foto sus) cu Windows 11 cântărește sub 1 kg. Este disponibil în nuanțe de Slate Blue sau Natural Silver și este echipat cu procesoare Intel de generație 12. Are un design cu clapetă, ecran de 13,5” și oferă un câmp vizual mai mare cu un ecran de 3:2, pentru o mai bună productivitate. Dotat cu HP Presence, Elite Dragonfly oferă o experiență de colaborare excepțională cu sistem audio Bang & Olufsen și patru amplificatoare discrete. HP Dynamic Voice Leveling optimizează automat claritatea vocii, iar filtrul de reducere a zgomotului bazat pe AI oferă claritate sunetului, astfel încât utilizatorii sunt bine auziți chiar și atunci când poartă mască. Echipat cu un sistem de încărcare inteligent, bateria memorează modele de lucru pentru a optimiza consumul de energie. HP Wolf Security for Business oferă protecție solidă împotriva programelor malware și a acțiunilor de hacking.

HP E24m, E27m și E34m fac parte din cea mai avansată serie de monitoare pentru conferințe din lume. Utilizatorii au la dispoziție o cameră web de 5MP, senzori de iluminare îmbunătățiți, autentificare prin Windows Hello, microfoane cu funcții de anulare a zgomotului de fond și difuzoare frontale. Respectând peste 200 de standarde de calitate, aceste monitoare sunt certificate Zoom. Funcția HP Eye Ease protejează ochii reducând intensitatea luminii albastre.

Monitoarele HP M24 și M27 Webcam sunt ideale pentru întâlniri virtuale cu prietenii și familia sau pentru a învăța de acasă, fiind echipate cu o cameră web de 5MP, difuzoare frontale și microfoane cu funcție de anulare a zgomotului de fond. Dispozitivul poate fi conectat printr-un singur cablu USB-C® la orice Chromebook cu certificare Works With Chromebook.